Často kladené otázky

Obecné informace

Nabízíme kurzy angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny a dalších jazyků, mezi které patří čínština, dánština, finština, holandština, chorvatština, italština, maďarština, norština, polština, portugalština, ruština, slovenština, švédština, ukrajinština. 

Kurzy mohou probíhat ve vaší firmě, v našich učebnách v Brně na ulici Hlinky nebo online. 

Učíme kurzy všech úrovní – od začátečníků po pokročilé. Aby byl student správně zařazen do kurzu, probíhá na začátku vstupní jazykové testování. 

Jazykový kurz je průběžná pravidelná výuka, která čerpá obsah výuky zpravidla z učebnice. Délka lekce bývá 60 nebo 90 minut/týdně. Jazykový kurz je vhodný pro dlouhodobé studium.  

Jazykový workshop je velmi intenzivní výuka s okamžitým dopadem do praxe účastníků. Obsah připravujeme na míru konkrétní skupině zaměstnanců. Workshop trvá 4 hodiny v bloku a frekvence opakování doporučujeme 1x měsíc. Workshop je možné realizovat i samostatně, téma, ve kterém se potřebujete ihned zlepšit, například prezentace nebo telefonování. 

Vstupní jazykové testování probíhá online. Není třeba se obávat něčeho složitého, testy jsou příjemně a moderně zpracované a je možné je absolvovat na počítači, tabletu i telefonu. V průběhu testu je možné test zastavit. Na test potřebujete přibližně 20 minut. Ihned po jeho dokončení se zobrazí výsledek testu podle CEFR. 

Organizace kurzů

Frekvence lekcí je flexibilní a přizpůsobíme ji vašim potřebám. Standardní intenzity výuky za týden jsou tyto:  

1 x 60 minut = udržovací kurz nebo kurz pro prohlubování odborné terminologie nebo konverzaci 

1 x 90 minut= kurz pro výuku nové látky a zajištění standardního pokroku 

2 x 90 minut= kurz pro výuku nové látky, její procvičení a zajištěním intenzivního pokroku

Délka kurzů závisí na vašich cílech – nabízíme krátkodobé i dlouhodobé programy 

Doporučujeme malé skupiny (46 účastníků) pro efektivní výuku, ale můžeme nabídnout i individuální lekce nebo větší skupiny.

Naší službou „full service“ zajišťujeme kompletní organizaci kurzů i přímou komunikaci se zaměstnanci zákazníka. Touto službou si zákazník zajišťuje „jazyky na klíč“. 

Cena kurzů

Cena závisí na délce, frekvenci kurzu a specifických požadavcích. Pro konkrétní nabídku nás kontaktujte, rádi vám připravíme nabídku na míru. 

Nabízíme různé slevy pro dlouhodobé kurzy a větší skupiny. Informujte se o aktuálních akcích. 

Další služby

Ano, na voucher vám rádi vložíme vaše logo a uvedeme i jméno zaměstnance nebo text. Vybrat si také můžete z různých designů poukazů, například k pracovnímu výročí nebo narozeninám. 

Metodika a lektoři

Naše metodika je komunikativní, zaměřená na praktické používání jazyka v reálných situacích. 

Naši lektoři jsou profesionálové s odpovídajícím vzděláním, certifikacemi a zkušenostmi.

Ano, všichni studenti obdrží kvalitní studijní materiály, které připravují lektoři na míru každé skupině nebo se výuka vede podle vybrané učebnice. 

Naší službou „full service“ zajišťujeme kompletní organizaci kurzů i přímou komunikaci se zaměstnanci zákazníka. Touto službou si zákazník zajišťuje „jazyky na klíč“. 

Přejít nahoru