O nás

KDO JSME?

Jsme jazykovka pro firmy

Věříme, že lidé budou šťastnější, když budou umět cizí jazyky. Našim posláním je jim v tom pomáhat. Víme, že komunikace bez bariér dělá lidi sebevědomější a spokojenější. 

Učíme jazyky, protože tomu skutečně rozumíme a umíme.

TLC srdce

Koordinátorky

Bušícím srdcem TLC jsou naše koordinátorky vzdělávání. Každý firemní klient má přiřazenou vlastní koordinátorku, která pro něj zajišťuje organizaci a průběh výuky, připravuje rozvrhy, zajišťuje náhradní lektory, kontroluje docházku i spokojenost zaměstnanců s výukou, připravuje reporty a zpracovává vyúčtování podle požadavků klienta. Přímou komunikací se studenty je každý požadavek vyřešen velmi rychle a spolehlivě.

Je to perfektní individuální servis!

TLC lidé lidem

Metodická a IT podpora

Náš metodický tým je tu od toho, aby se postaral, že výuka je maximálně přínosná. Co to přesně znamená? 
Jsme přísní! Na lektory i na studenty. Protože nám záleží, aby měly jazykové kurzy smysl, každý student se cítil dobře a dosahoval svých cílů. Proto kontrolujeme, měříme a vyhodnocujeme. 

Online jazykové kurzy jsou podpořeny IT supportem, který je k dispozici nejen lektorům, ale i studentům.

TLC lidé co milují jazyky​

Lektoři​

Pro každý projekt je nominována skupina lektorů. Každý lektor má odborné vzdělávání a dlouhodobou praxi, ze které čerpá v rámci své lektorské činnosti. Nominace lektorů na konkrétní kurzy probíhá na základě jejich specializace, zaměření a zkušeností, tak, aby vyhovoval potřebám vašich studentů.

Máme specializované lektory, kteří jsou vyškolení na vedení jazykových workshopů.

naše cesta

TLC = Tender Loving Care ❤️

Jsme věrné duše a většina z nás už je v TLC téměř od prvních dnů.
Některé z nás začínaly v TLC jako svobodné slečny, postupně jsme se vystřídaly na rodičovské a dnes už máme děti. Stále se vzájemně respektujeme, podporujeme a rády spolu trávíme čas i mimo práci – jezdíme na výlety, zajdeme na sklenku vína, a naše děti jsou často zapojené do našich aktivit. Naše vztahy se vyvíjely spolu s námi a s naší firmou, a právě ta dlouhodobá spolupráce a
přátelství dělají náš tým výjimečným.

Naše práce je postavená nejen na profesionalitě a důvěře, ale také na přátelských vztazích a radosti být spolu. Od doby Covidu všechny pracujeme na home office, když se potkáme osobně, pokaždé se s radostí obejmeme a přivítáme.

Takový je náš tým, který je srdcem, duší i mozkem, co řídí TLC.

NAŠE HODNOTY

Děláme jen to, v co věříme

  • Slibujeme jen to, co můžeme splnit.
  • Děláme jen to, čemu skutečně rozumíme a co umíme.
  • Jsme upřímní a pravdomluvní.
  • Neděláme kompromisy v kvalitě výuky.
  • Nabízíme jen smysluplné kurzy.
  • Věříme si a jsme si navzájem oporou.
  • Nepřijímáme ani nedáváme úplatky.
  • Uznáváme a respektujeme rozmanitost všech lidí bez ohledu na jejich kulturní původ, národnost, pohlaví, víru či jiné odlišnosti, protože věříme, že právě tato rozmanitost nás činí silnějšími a inspirativnějšími.
Přejít nahoru